News — 12 October 2011

Românul Constantin Alexandru Bellu a încântat publicul german şi juriul emisiunii “Das Supertalent 2011″, similară cu “Românii au talent”, printr-un număr îndrăzneţ şi amuzant de acrobaţie, calificându-se în etapa următoare a competiţiei din Germania.

Românul care a uimit “Germanii au talent”: Ce a fă&#1089&#965t pentru ca juriul şi publicul să se teamă pentru siguranţa lui

Sâmbătă, în competiţia “Das Supertalent 2011″, Constantin Bellu a prezentat un spectacol îndrăzneţ şi amuzant, potrivit site-ului rtl.de.

În prima parte a numărului său acrobatic, în timp ce cânta la chitară, Constantin a efectuat salturi de pe o trambulină. Ulterior, salturile lui în ritmul muzicii au fost din ce în ce mai spectaculoase şi periculoase, dându-le emoţii celor trei membri ai juriului – Dieter Bohlen, Sylvie van der Vaart şi Motsi Mabuse -, dar şi publicului din sală, care în mai multe rânduri au crezut că românul s-a lovit.

VEZI AICI VIDEO CU NUMĂRUL LUI CONSTANTIN BELLU

“Ai un număr clasic, care datorită trambulinei a devenit modern”, a spus Sylvie van der Vaart. Şi Motsi Mabuse a primit cu entuziasm reprezentaţia românului, spunând: “Nu te mai opreai. Ai fă&#1089&#965t mai mult şi mai mult”. Cu trei “Da”, membrii juriului “Das Supertalent 2011 au votat ca românul Constantin Bellu să treacă în următoarea rundă a competiţiei, care va fi difuzată săptămâna viitoare pe RTL.

Constantin Alexandru Bellu şi-a început cariera în 1980 ca artist acrobat la Circul Globus din Bucureşti. În prezent, el locuieşte în Germania şi susţine spectacole sub numele de scenă Costin Pity.

Constantin Bellu nu este primul român care se remarcă la competiţia “Das Supertalent”. În decembrie 2009, românca Petruţa Küpper a încântat publicul german prin interpretarea sa la nai, situându-se pe locul al treilea în finala concursului “Das Supertalent 2009″ de la RTL.

“Das Supertalent” este o emisiune realizată de RTL după formatul de mare succes mondial “G&#959t Talent”, un &#1109h&#959w în care oamenii talentaţi din orice domeniu pot să se facă remarcaţi.

 

Related Articles

Share

About Author

Ashmin

My goal is to help my yoga students develop every aspect of their individual personality: physical, emotional, intellectual and spiritual. As a gift for them, I put together on this website all the knowledge I have regarding the natural body cleansing subject. Feel free to ask any question, I will reply as soon as I'll have the chance.

(0) Readers Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 × 9 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>